Kvalitní profesionální broušení

Broušením nožů a nůžek se zabýváme již několik let. K broušení používáme moderní zařízení, které zaručuje dosažení perfektní ostrosti po nabroušení. Fazeta nože je broušena pod přesně nastaveným úhlem, tudíž nedochází k poškození boků čepele, což je důležité zejména při broušení damaškových, černých, ale i ostatních čepelí a při opakovaném broušení dochází k minimálnímu úbytku čepele.  

Standartní úhel ostří kuchyňského nože je broušen pod stranovým úhlem 17°, se kterým je dosažena perfektní řezivost a výdrž ostří.

U outdoorového a pracovního nože je ostří broušeno pod stranovým úhlem 20° - 25° dle účelu použití a podle původního úhlu ostří, který pokud to jde zachováme, kdy tento větší úhel je odolnější vůči otupení. 

Naši spokojení zákazníci:

RESTAURACE NA NOVÉ VOLYNĚ

RESTAURACE SOKOLOVNA

RESTAURACE U PAPEŽE

RESTAURACE SŮL & ŘEPA

RESTAURACE SPLÁVEK

RESTAURACE U VONDRÁŠKŮ

HOTEL KRISTIÁN KUBOVA HUŤ

BUFET VOLYŇKA

ŠKOLNÍ JÍDELNY

JIMI TEXTIL Němětice

a mnoho dalších zákazníků ...


Vytvořte si webové stránky zdarma!