

Kvalitní profesionální broušení
Broušením nožů a nůžek se zabýváme již několik let. K broušení používáme moderní zařízení, které zaručuje dosažení perfektní ostrosti po nabroušení. Fazeta nože je broušena pod přesně nastaveným úhlem, tudíž nedochází k poškození boků čepele, což je důležité zejména při broušení damaškových, černých, ale i ostatních čepelí a při opakovaném broušení dochází k minimálnímu úbytku čepele.
Standartní úhel ostří kuchyňského nože je broušen pod stranovým úhlem 17°, se kterým je dosažena perfektní řezivost a výdrž ostří.
U outdoorového a pracovního nože je ostří broušeno pod stranovým úhlem 20° - 25° dle účelu použití a podle původního úhlu ostří, který pokud to jde zachováme, kdy tento větší úhel je odolnější vůči otupení.
Naši spokojení zákazníci:
RESTAURACE NA NOVÉ VOLYNĚ
RESTAURACE SOKOLOVNA
RESTAURACE U PAPEŽE
RESTAURACE SŮL & ŘEPA
RESTAURACE SPLÁVEK
RESTAURACE U VONDRÁŠKŮ
HOTEL KRISTIÁN KUBOVA HUŤ
BUFET VOLYŇKA
ŠKOLNÍ JÍDELNY
JIMI TEXTIL Němětice
a mnoho dalších zákazníků ...